Головна » Істоти і полтергейсти » Архангел Селафіїл - покровитель молитви і тексти звернень до нього

    Архангел Селафіїл - покровитель молитви і тексти звернень до нього

    Архангел Селафіїл або, як його ще називають через різних версій перекладу і транскрипції, Салафиїл - одна з наближений до Бога небесних сутностей. Його шанують як божого молитовника, тобто, архангела, який молиться Господу про людей про їх духовний і фізичний порятунок, а також здоров'я.

    Однак не тільки тому салафія називають покровителем молитви. У його сфері впливу знаходяться всі, хто моляться люди. Саме він слухає молитви і передає їх Богу. Тільки він знає, чи потрібна нагорода кожному читачеві молитву або випробування для людини ще не закінчені. Селафіїл також спонукає людей до молитви. Саме йому люди зобов'язані за думки про Бога і необхідність молитися.

    Ангел молитви (Архангел Селафіїл)

    Переклад імені Селафіїл з івриту повністю відповідає його роду занять - "Молитва Богу", "Божий молитовник", "спонукає до молитви". В Біблії і Євангеліє це ім'я не зустрічається. Його можна знайти тільки в неканонічною Третій книзі Ездри. Це джерело називає його вождем народу.

    Салафиїл згадується також в одкровеннях ченця Амадея Португальського, які датуються 15 століттям. Саме після цього згадки з'явився культ шанування цього ангела. Така історія появи культу та інших архангелів в православ'ї та католицизмі. Архангел Иегудиил, Варахиїл, Уриїл, Рафаїл і навіть широко відомі покровителі людства Михаїл і Гавриїл відомі завдяки Амадею Португальському.

    Чималу роль зіграв і Дмитро Ростовський, який переніс із записів ченця інформацію про Архангела в Житія Святих. Завдяки йому вони з'явилися в православній традиції. У католицизмі ж на даний момент ці архангели не шанується. За Книзі Буття Салафиїл з'явився Агари, коли вона молилася в пустелі, щоб сказати, що Бог її почув.

    Святитель Інокентій Херсонський писав про Селафііле. За його словами, він є вождем молитовних ангелів - як і архангел Чамуіл панує над армією ангелів любові. Основна функція їх така ж, як і у їх лідера - доносити до людей важливість звернення до Бога, вчити їх молитися і почитати Господа.

    Селафіілу присвячений той же день в році, в який шанують пам'ять всіх інших архангелів і безтілесних небесних сил. Його день - 21 листопада. Серед днів тижня архангелу молитви відповідає п'ятниця. Це означає, що в цей день звернення до нього будуть більш ефективними.

    З якими питаннями можна звертатися до Шалтіелів

    Архангел Селафіїл

    Салафиїл здатний навчити кожну людину всьому, що необхідно для шанування Бога і розвитку духовності. Якщо ви не знаєте, як і коли потрібно молитися, попросіть цього архангела напоумити вас. Це ж стосується змов, але тільки в тому випадку, якщо мова йде про білої магії.

    Селафіїл - незамінний помічник для людини, який недавно ступив на шлях віри. Він направить вас до Бога і навчить не робити помилок, пов'язаних з вірою і релігією. До цього архангелу можна звертатися з будь-яким питанням з приводу прославляння Господа молитвами.

    Крім цього, за допомогою салафія ви можете направити на істинний шлях ваших родичів і близьких людей. Моліться за них, своїми словами просите архангела допомогти їх заблукали душам, які не можуть самостійно знайти шлях до Бога. Можна молитися Селафіілу регулярно, по п'ятницях - йому відповідає цей день. Краще робити це з ранку, відразу після пробудження, що весь день виявився налаштованим на молитви і благодать.

    Молитва архангелу Селафіілу

    Ця молитва архангелу Селафіілу читається в тому випадку, якщо вам потрібна порада з приводу молитов:

    Святий Архангеле Божий Селафііле, даяй молитву тому, хто молиться, навчи мене молитися молитвою смиренної, сокрушенной, зосередженої і зворушеної. О, великий архангеле Божий Селафііле, ти молишся Богу за людей віруючих, умоли Його милосердя за мене, грішного, щоб визволив мене Господь від усіх бід і скорбот, і хвороб, і від наглої смерті, і від муки вічної, і сподобить мене Господь Царства небесного з усіма святими на віки. амінь.

    Ікона архангела Селафіїл ікона

    Відповіді на питання приходять різними шляхами, часом досить несподіваними способами. Можливо, ви отримаєте пораду від високодуховного людини, а може бути, побачите пророчий сон.

    Шалтіелів моляться і в тих випадках, коли інтерес до віри і молитвам починає згасати. Якщо ви не знаєте, яку молитву чи змова потрібно читати в тій чи іншій ситуації, звернення до нього допоможе вирішити всі питання. Вона може виконувати і охоронні функції, захищаючи від смерті, хвороби, ворогів і нещасних випадків. Однак вирішувати, що вам потрібно - нагорода або позбавлення, може тільки Бог.

    Є ще одна, більш коротка молитва архангелу Селафіілу. Її читають з тими ж цілями, що і попередню:

    Святий архангеле Шалтіелів, возбуди мене в дні і ночі, на славослів'я Божественне. І моли Бога за мене грішного. амінь.

    Молитви цього архангелу можна читати перед знайомством з духовною літературою, в дні постів, а також перед походом до церкви і в моменти ослаблення віри.

    Архангел Селафіїл - ікони та інші зображення

    На іконах Архангел Селафіїл зображений у відповідності зі своєю сферою відповідальності. На них можна побачити молиться Божого посланника, який схилив очі і лик вниз, а руки молитовно склав на грудях. Іноді в його руках можна побачити чіткі.

    Зображення архангела молитви вказує віруючим на правильне положення тіла і рук під час молитви - наслідуйте йому кожен раз, коли побажаєте звернутися до Бога або святим. Такий стан, яке демонструє кожна ікона Селафіїл, є єдиним придатним для молитов.

    Ікона селафиїл може бути подарована дитині або людині, яка зовсім недавно ступив на шлях духовного зростання. Вона вчить молитися, допомагає в духовному розвитку, зміцнює віру в Бога і його допомогу всьому людству.

    В цілому, молитви архангелу Селафіілу здатні стати в нагоді кожній віруючій людині. Вони легко вирішують будь-яке питання, пов'язаний з моліннями і спілкуванням з божественними сутностями. Якщо ви вважаєте, що ваші молитви не чують або не знаєте, як молитися або який змова читати в певній ситуації, звертайтеся до цього архангелу. У його сфері відповідальності знаходиться все, що пов'язано з молитвами.