Головна » Пристріт і порча » Читання Корану від вроків - не дайте Ібліса вбити вас

    Читання Корану від вроків - не дайте Ібліса вбити вас

    Кожен мусульманин знає, що іслам негативно ставиться до проявів чаклунства, будь це ворожіння, замовляння і здаються добрими і нешкідливими методики, зцілюють і позбавляють від темних чар. Чаклунство - це звернення до злим духам: Іфритом, шайтаном або навіть до самого Ібліса. Коран не заперечує існування магії і чаклунських обрядів - навіть Пророк Мохаммед став жертвою жахливої ​​псування недоброзичливців. Багато чаклуни і провидці хотіли запропонувати допомогу, але Пророк вірив лише в силу Аллаха, відмовляючись від спокуси вилікуватися від страждань за допомогою злих чар.

    І Аллах дав йому таку можливість, повідавши через ангелів кілька аятів, при читанні яких чаклунство зникало буквально на очах. За повір'ям, псування на Мохаммеда навели за допомогою десяти волосків, нав'язаних на гребінь. Кожен раз, коли Пророк читав дуа від псування і пристріту, один з цих волосків розв'язувався, і йому ставало краще.

    шайтани і сам Ібліс походять із роду джинів і несуть справжнє зло людям. Однак не всі вони темні - серед них є і правовірні мусульмани. Тому вигляд добрих і ласкавих джинів, які шанують Коран, використовують в практиці маги, екстрасенси і ворожки. Добрі джини хоча і в силах допомогти людям, але знають про заборону використання чаклунства і не сприятимуть порушив заповіти Аллаха, в той час як з благочестивими і праведними можуть поділитися частинкою сили, але тільки якщо ці люди не звертаються до них безпосередньо, а сподіваються на одного Всевишнього.

    Тому не вірте чаклунів, що говорить про те, що вони співпрацюють з добрими джиннами, адже останні слідують Волі Аллаха і не приведуть до скоєння гріховного чаклунства.

    Коран від пристріту і псування - кращий захист

    Якщо правовірний мусульманин регулярно читає Коран і виконує зазначені в святий книзі приписи, не порушуючи волі Аллаха, він може не турбуватися. Це створює сильний енергетичний кокон навколо людини, роблячи його недоступним для зла, а невдачі посилає Всевишній, щоб випробувати його віру і винагородити, якщо той витримає. Проте, в сучасному світі не завжди і не у кожного виходить не тільки виконувати приписи Корану, а й часто читати його. Звичайно, це не означає, що ви потрапите в обійми Ібліса за гріхи, але божественна захист буде не настільки сильною.

    Це означає, що вашим становищем скористається недоброзичливець, який не гребує приятелює з Іфритом і шайтанами і легко наведе порчу або пристріт, зцілити які лікарі будуть безсилі. Практично завжди вони супроводжуються серйозними хворобами, сварками з коханими, але Аллах великий і прихильний, тому істинний метод лікування перебуває у кожного мусульманина під очима. Це Коран. Довгий читання здатне не тільки прибрати сторонні впливи, але і підвищити самооцінку, підняти дух, надати нових сил для життя і активної діяльності, ще на крок наближаючи людини до райських кущам і щасливою забезпеченого життя.

    Істинну силу має читання Корану в оригіналі - на арабській мові. Звичайно, якщо людина не знає його, то допоможуть і переклади, але це не можна порівняти з благодаттю пізнання волі Всевишнього і житія Пророка його, написаних на мові Мохаммеда. Проте, читати оригінал коштує лише тим, хто добре знає мову і розуміє кожне написане слово, адже книга подарована людям не тільки для віри словам пророків, але і підкріплення її знанням істинної правди, а кожен переклад трохи, але змінює суть Писання, залишаючи безліч нюансів не розкритими до кінця.

    Пристріт в ісламі - як він трактується

    Згідно з Кораном, він вражає красивих людей, яким заздрять інші, дивуються їх красі і хвалять. Навіть самий благочестивий і доброчесний мусульманин, не бажаючи зла, може наврочити, захопившись красою, багатством, везінням або щасливим сімейним життям людини. Нікому не хочеться брати на себе такий гріх, тому всім мусульманам приписано якомога частіше здійснювати ритуальне обмивання. Якщо ви відчули, що наврочили когось ненавмисно, негайно обмийте руки, пальці ніг, лікті, коліна, обличчя і внутрішні сторони стегна водою, змиваючи з себе прояв злої сили. Цих дій буде достатньо, щоб змити з себе вину, а ураженого вашим поглядом людини позбавити від мук.

    Через краси і небезпеки пристріту іслам наказує жінкам носити закритий одяг. Чоловікам також не слід хвалитися тілом перед іншими, особливо якщо Аллах дарував їм красу, сильні м'язи або просто міцну сім'ю. Сімейні свята і і щасливе спільне життя також можуть стати причиною пристріту. Тому не виносьте щастя за межі будинку, а якщо багато хто знає про те, що у вас все добре в родині, як можна рідше з'являйтеся в суспільстві разом, ходіть різними шляхами і поодинці.

    Не тільки люди, але і джини наводять пристріт. Вони невидимі, але впливають на наш світ. Їх дії можуть бути ненавмисними, однак небезпека від них ще більше. Щоб позбавити себе від подібних напастей, крім читання Корану, а особливо деяких аятів і сур від пристріту, використовуйте ісламський оберіг Хамса, по-іншому званий рукою Фатіми.

    Якщо ви відчуваєте на собі наклеп, раптово захворіли - подумайте, хто б міг вам позаздрити або здивуватися здібностям або зовнішності і попросіть цієї людини скупатися. Жоден правовірний мусульманин не відмовить в такому проханні. Також і ви задовольняйте подібні бажання, так як самі не дізнаєтеся, що кого-то наврочили. Багато сучасні мусульмани вважають таку здатність випробуванням від Аллаха, яке зобов'язані пройти як жертва, так і той, хто навів поглядом хвороба.

    Лікування Кораном від чаклунства, псування і пристріту

    Як зняти по-мусульманському пристріт, якщо можливості перечитати Коран на арабській мові у вас немає? Допоможуть окремі аяти від пристріту, послані ангелом Джабраїлом Пророку (мир йому і благословення). Цей хадис з легкістю допоміг Мохаммеду, який відчував куди більші труднощі в житті, ніж будь-який з нас, тому його дію знімає найсильнішу псування:

    Бісміллахі аркіка хв кулі шайін йу'зіка хв Шаррі кулі нафсін ав Айни хасідін Аллаху міфіка бісміллахі аркіка.

    Крім цієї молитви є безліч інших, здатних допомогти при знятті злих чар з самого себе і підходять для лікування друзів або родичів, які не мають можливості і сил молитися самостійно, коли ситуація стала критичною.

    Посприяє при хворобі використання аналогії старовинного російського методу лікування - прикладати подорожник до хворих місць. Один дотик до святого писання, старому і складеним на арабському, здатне зцілити різні шкірні захворювання, зовні помітні виразки, висипу і фурункули - ознаки проявів шайтанства. Жоден злий дух не витримає близького сусідства з напуттям Пророка.

    Молитви в будь-якому випадку допоможуть, і якщо видимих ​​ефектів з першого разу не відбувається - це ще не привід припиняти самолікування і звертатися до знахарів і чаклунів. Куди краще буде піти в лікарню - сучасна медицина здатна на багато що, але без волі Аллаха лікування не відбудеться - більшість нещасних випадків і невдалих збігів в роботі медиків пов'язані з недостатньою вірою пацієнта, а молитва рятує навіть в найскладніших ситуаціях. Не думайте, що одне прочитання Корану позбавить від будь-якої хвороби - Аллах мудрий і великий, інакше такої професії, як лікар, не існувало б, тому нерозумно ігнорувати його волю і сподіватися на одну божественну допомогу у вигляді дива.

    Псування в ісламі - підступи шайтана, а значить в душі людини є місце спокусі й гріхи, і лише суворе дотримання заповітів Пророка здатне повністю зцілити тіло і душу. Але пристріт може наслати на вас кожен, тому певні методи захисту варто знати будь-якому мусульманину.