Головна » Пристріт і порча » Зняття порчі в церкві - добра магія

    Зняття порчі в церкві - добра магія

    Перед звільненням від псування в церкви, слід врахувати основні правила. Обряд починається ще в вечір попереднього дня перед походом в храм. Залишаються на самоті або просять членів сім'ї не відволікати.

    Підготовка проводиться в кімнаті де стоять ікони, запалюють свічки і лампади, читають молитви. Якщо вони в кількох кімнатах, вибирають на яку вкаже інтуїція. 

    Надягають натільний хрест. Будуть потрібні трохи святої води і церковна свічка. Стояти перед образами необов'язково. Можна влаштуватися зручніше на час підготовки.

    Запалюють полум'я і випивають освяченої води. Читають три рази молитву "Отче наш". Після думають про людей, які заподіяли шкоду. Можливо, недоброзичливець відомий. Якщо немає, припускають, хто це міг бути і яка причина. Недруга прощають, чи не затаюють зла і не бажають помсти. Це допоможе зняти порчу через церкву.

    90 Псалом.

    Після того як вийшло пробачити людини, який навів шкідливу програму, стає легше. Не можна сумніватися, що Бог допоможе позбутися від наговору.

    читають 90 Псалом "Живий у допомозі".

    Свічки не гасять, а сидять поруч, поки полум'я не згасне. Розмірковують про Бога, шляхи людини, моляться.

    Небажано вступати в розмови. Телевізор, радіо та інтернет переб'ють підготовку. Лягають спати з чистими думками.

    Вичитку від псування в церкві

    Зробивши приготування, описані вище, на ранок вирушає до церкви. Приходити треба до початку служби. Перед нею замовляють сорокоуст за здоров'я для себе. Купують свічки і ставлять у наступних ікон: Всім Святим, Ісуса Христа, Богородиці, Матрони і Пантелеймону-цілителя.

    Порядок запалювання не важливий. Якщо не вірити в допомогу, вичитку від псування в церкві не працює.

    Ще три ставлять на канун, подавши записки за упокій померлих родичів. Це і знак поваги до предків, і прийняття християнських традицій, і дотримання ним, і зняття можливої ​​родової псування або прокляття, якщо є.

    Дії виконують до служби в церкві, прочитати змову-молитву слід до її початку. Вимовляється текст тричі про себе перед іконою, до кого звертаються за допомогою:

    Прошу тебе, Боже, очисти мене,
    З душевною вірою молю я тебе.
    Відтепер я стану писання читати,
    Чи під силу своїм у світлій церкви бувати.
    Визволи моїх близьких від псування ворожої,
    Мене - від сяючою рани душевної.
    Нехай всі мої вороги будуть здорові,
    Прости їх за те, що бувають суворі.
    Амінь! Амінь! амінь!

    Можна читати з аркуша паперу. Після осяяні хресним знаменням три рази. Деякий час стоять, дивляться на полум'я свічок, відчуваючи себе по-іншому: програма знята.

    Звертається увага на обіцянку, дану в тексті змови. Тепер варто прагнути до Бога, бути ближче до Нього, побільше читати і намагатися дізнатися нове про православ'я.

    Зняти порчу в церкві - обряд в трьох храмах

    Щоб прибрати псування в церкві, потрібно працювати три недільних дні поспіль. Підбирають час так, щоб не було православних свят. Відвідувати доведеться храми в певному порядку. У першу неділю йдуть в один, у другу - в два, і в третє - в 3.

    У кожній церкві ставлять свічку за здравіє для себе. Їх можна запалювати тільки від інших негайних. Не можна користуватися сірниками і ставити в уже зайняту лунку, переміщати чужі. Дотримуються правил поведінки в православному храмі, які діють в будь-який інший день.

    Свічки за здоров'я ставлять біля ікон. Кращий рішення - у покровителя, прохання про допомогу ангела-хранителя. Дізнатися, хто захищає людину і чи є потрібна ікона в храмі, можна у священика. Говорити йому про зняття пристріту або псування, не потрібно, щоб уникнути конфузу. Якщо лику святого немає, ставлять свічку біля Божої Матері, Всіх Святих і Ісусу Христу.

    Читаються в церкві: молитва чесному хресту, 90 Псалом і та, яка підходить по ситуації. Якщо навели порчу на відносини, звертаються до Богородице, на здоров'я - Господу про зцілення, повели чоловіка - до Іоанна Богослова або Данила Московського. Якщо не виходить вийти заміж через негативну програми, існує спеціальна молитва дівиці про шлюб. Від псування на алкоголізм або наркоманію допомагає святий Воніфатій.

    Після прочитання молитов можна йти додому. Три тижні знищення негативу, ведуть праведний спосіб життя за християнськими канонами. Якщо знайомі цікавляться відвідуванням храму, говорити, що людина займається зняттям порчі в церкві не можна. Не віддавайте в цей період з дому предмети. Відзначають, хто приходить просити речі або намагається їх позичити: швидше за все, це недоброзичливець.

    Семиразовий сорокауст від зла

    Сенс полягає в тому, щоб за один день, від світанку до заходу сонця, встигнути зайти в сім храмів. У кожному треба замовити для себе сорокауст. Якщо в роду біда, це робить не одна людина. Наприклад, хтось сходить в дві церкви, інший - в п'ять.

    Дії буквально піднімають на ноги жертву. Виконується і в разі, якщо зроблена порча на самотність, безшлюбність і будь-які інші види обмови.

    Описані ритуали і обряди підходять хрещеним. Якщо людина тільки думає, що пора йти назустріч Богові, можна прийняти таїнство, що позбавить від псування не гірше за інших способів, але бажання повинно бути від чистого серця.