Головна » Пристріт і порча » Зняття порчі яйцем - викочування і молитви

    Зняття порчі яйцем - викочування і молитви

    Обряд підійде для усунення чаклунського впливу з людини, який відмовляється погоджуватися, що на нього навели порчу. При бажанні провести обряд потай від жертви, поки вона (він) спить, розташовують з боку ложа мисочку з рідиною, куди попередньо розбивають свіже куряче яйце. промовляють:

    Візьми з раба Божого (ім'я) все погане і лихі.

    Миску з яйцем залишають під ліжком жертви темної магії. Вранці на яйці виступають смужки і бульбашки, що говорить про наявність прокляття. Ритуал повторюється, поки ранок яйце не буде чистим.

    Дієвий ритуал для усунення негативу

    Забирають негативний вплив за допомогою яйця різними способами. Метод простий, але досить ефективний. Рано вранці встають лицем на схід, беруть в ліву долоню свіже куряче яйце і починають промовляти 90 псалом:

    Живий у допомозі Вишнього, під покровом Бога Небесного оселиться. Речет Господеві: Заступник мій єси і Прихисток моє, Бог мій, і я надіюся на Нього. Яко Той позбавить тя від мережі спритнішим, і від словес бунтівна, плещма своїм осінить тебе, і під Кріля Його сподіваєшся: зброєю обидет тя істина Його. Чи не бійся від страху нощнаго, від стріли летящи за днів, від речі в темряві преходяшія, від зустрічайте, і біса полуденнаго. Впаде від країни твоєї тисяща, і пітьма одесную тобі, до тебе ж таки не наблизиться, обаче очима Твоїми дивишся, і відплата грішників побачиш. Бо Ти, Господи, моя надія, Вишнього поклав єси Покрова твоя. Чи не прийде до тебе зло, і рана не наблизиться телеси твоєму, яко Ангелом Своїм заповесть про тебе, зберегтися тя у всіх путях твоїх. На руках обурив тя, та не коли вдарив об камінь ногу твою, на гаспида і василіска наступіші, і попереші лева і змія. Яко на Мя упова, і врятую і: покрию і, яко позна ім'я Моє. Буде кликати Мене, і почую його: з ним есмь в скорботі, ізму його, і прославлю його, довготою днів виконаю його, і він бачити буде спасіння Моє.

    Текст повторюється не менше 40 разів. Використаний атрибут кладуть в посудину зі святою водою не розбиваючи. Яйце залишається в посудині протягом 12 годин. Потім яйце відносять на кладовище, там залишають або розбивають під деревом.

    Викочування псування яйцем

    Ритуал зазвичай проводиться досвідченими цілителями, так як вимагає чимало зусиль. Жертву пристріту або псування садять перед чаклуном, мають у своєму розпорядженні навколо ікони святих і повільно від потилиці, за годинниковою стрілкою катають яйце по тілу.

    По черзі звертаються до святого, чия ікона є в будинку, і просять про зцілення Раба Божого. Переривати обряд заборонено. У людини починаються:

    • запаморочення;
    • сильна нудота;
    • головний біль;
    • сльози.

    Якщо маг відчуває, що атрибут став важким, яйце відкладають і беруть нове, яким продовжують викочувати з місця, де зупинилися.

    Коли "стирається" жертву, яйце розбивають в ємність (бажано прозору) зі святою водою, примовляючи:

    Господи, зроби так, щоб не було в моєму володінні нічого, окрім непорочності істини і сили Твоїй, Господи! амінь.

    Розбивають яйце максимально акуратно, щоб не пошкодити жовток. Малюнок, який з'явиться на поверхні, говорить про успішність ритуалу.

    розшифровка значень

    Якщо по ємності, починаючи з дна, піднімаються білі жилки, це свідчення присутності сильного чаклунського впливу. Бульбашки на білку говорять про сильну псування (на хворобу). Про псування на смерть натякає розбитий жовток.

    Якщо на яйці з'явилися гострі нарости, була зроблена порча на злидні або кар'єру. Силует храму на білку - порча сильна, але тільки починає проявлятися. Чистий білок, жовток і прозора вода - показник, що негативна програма знята або відсутній. Піна на поверхні - пристріт.

    Коли розшифровка результату закінчена, від яйця позбавляються. Виливаючи вміст миски, шепочуть:

    Іменем Господа нашого, Ісуса Христа, наказую тобі, сатана! Іди геть зі своїми бісами і духами від раби Божої (ім'я, яким хрестили)! амінь!

    Ретельно миють використану ємність і руки, щоб зняти залишився негатив. Обов'язково при митті посудини шепочуть:

    Мою я не посудина, а (ім'я) від його хвороб, негараздів, від переляку, переполоху, призора, злого розмови. Як цю посудину чистий, так і (ім'я) від хвороб, неприємностей, переляку, переполоху, призора, злого розмови чистий (а). В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. амінь.

    Обряд з фотографією

    Якщо немає можливості контактувати з людиною або жертва відмовляється вірити в прокляття, усунути негативний вплив потрібно на відстані за допомогою фотографії. Будуть потрібні:

    • церковна свічка;
    • ікона святого покровителя жертви;
    • свіже куряче яйце;
    • свята вода;
    • знімок людини.
    знімок жертви
    церковна свічка
    ікона святого покровителя цієї людини
    свіже куряче яйце

    Запалюють свічку і мають у своєму розпорядженні перед іконою. Поруч ставлять зображення хворого і кладуть праву руку (якщо правша, ліву - лівша). Налаштовуються на енергію людини. Щоб контакт був сильніше, беруть найсвіжіший фотознімок.

    Взявши свічку в ліву руку, а в праву - яйце, від центру за годинниковою стрілкою катають яйце по зображенню, повторюючи слова "Отче наш":

    Отче наш, що єси на небесах! Хай святиться ім'я Твоє, нехай прийде Царство Твоє, нехай буде воля Твоя, як на небі, так і на землі. Хліб наш насущний дай нам днесь; і прости нам провини наші, як і ми прощаємо винуватцям нашим; і не введи нас у спокусу, але визволи нас від лукавого.

    Прочитати текст важливо 7 разів. Яйце розбивають і виливають в унітаз, а фотографію кроплять свяченою водою. Свічки не гасять, а дають догоріти, залишаючи решту атрибути поруч недоторканими до моменту, поки полум'я не згасне.

    Зняття порчі яйцем і іконами

    Ритуал проводиться протягом семи діб, на спадної Місяці. Обряд ємний і вимагає додаткової підготовки. Перш ніж приступити до зняття порчі, заклинатель дотримується суворий піст протягом дев'яти днів. Бажано постити і жертві. Строгий піст - харчування виключно рослинною їжею, під забороною знаходиться і алкоголь.

    Коли підготовка завершена, приступають до ритуалу. знадобляться:

    • 14 яєць;
    • 7 свічок;
    • ємність зі святою водою;
    • ікона Пантелеймона Цілителя;
    • ікона Божої матері.
    ікона Божої матері
    яйце
    свічка
    свята вода
    Ікона Пантелеймона Цілителя

    ранкове очищення

    Щоденні маніпуляції складаються з ранкових і вечірніх ритуалів. Щоранку жертві потрібно вставати зі сходом сонця, сідати лицем на схід.

    Кладуть на стіл ікону Пантелеймона Цілителя, ставлять запалену свічку. В руку беруть яйце і кладуть на голову хворому. Утримуючи яйце в одному положенні, говорять:

    Про великий угоднику Христовий, страстотерпче і лікаря многомилостивий, Пантелеймоне! Надо мною, грішним рабом, вислухай благання і благання моє, умилостив небесного, верховного Лікаря душ і тілес наших, Христа Бога нашого, нехай дасть ми зцілення від гнетущаго ма недуги. Прийми недостойне моління грешнейшаго паче всіх людей, відвідай ма благодатним відвідуванням, Твоїх гріховних виразок моїх, помажемо єлеєм милості твоєї і зціли мя; да, здоровий єси душею і тілом, залишок дний моїх, благодаттю Божою, возмог провести в покаянні і догоджання Богу і сподоблюся восприяти благий кінець життя мого. Їй, угоднику Божий! Умоли Христа Бога, та заступництвом твоїм дарує ми здравіє тіла і спасіння душі моєї. амінь.

    Уявляють, як яйце втягує негативну енергетику, навколишнє людини. Атрибут повністю заповнюється болем і стражданнями, які пережила жертва псування. Читається молитва, поки свічка не згорить наполовину. Тоді полум'я гасять, а яйце закопують далеко від будинку.

    вечірній ритуал

    Увечері, як стемніє, запалюють другу половину свічки і ставлять перед іконою Божої матері. Беруть нове яйце. Розташувавши його на голові у жертви, приступають до читання молитви:

    Про Пресвята Пані Владичице Богородице! Споруди нас, рабів Божих (імена) з глибини гріховної і визволи нас від внезапния смерті і від всякого зла. Подай, Пані, нам мир і здоров'я і просвіти нам розум і очі сердечні, еже до спасіння, і сподоби нас, грішних рабів Твоїх, Царства Сина Твого, Христа Бога нашого: яко держава Його благословенна з Отцем і Пресвятим Його духом.

    Текст читається, поки свічки не догорить. Яйце і недогарок свічки загортають у білу хустинку і закопують якомога далі від будинку (вибирають безлюдного місця в лісі або в посадках).

    Проводиться ритуал протягом 7 діб. Перериватися забороняється: доведеться починати очищення заново. Через тиждень навіть сильна порча буде знята.

    Простий спосіб зняття чаклунського впливу

    Якщо при діагностиці псування виявлено, що негативна програма недостатньо сильна, усунути пристріт допоможе легкий спосіб. знадобляться:

    • освячена водиця;
    • ікона святого - хранителя;
    • яйце.

    Попередньо просять жертву випити трохи освяченої води, після чого ставлять їй на голову ікону із зображенням покровителя. Яйце тримають в правій долоні і прислоняют до чола людини. Тричі читають слова:

    Слава Тобі, Господи Ісусе Христе, Сину Єдинородний безпочаткового Отця, Єдиний зціляв усяку недугу і всяку язю в людях, яко помилував мя єси грішного і позбавив єси мене від хвороби моєї, чи не допустивши їй розвинутися і він убив мене за гріхи мої. Даруй мені відтепер, Владико, силу твердо творити волю Твою на спасіння душі моєї окаянної і на славу Твою з безначальним Твоїм Отцем і єдиносущним Твоїм Духом, нині і повсякчас, і на віки віків. амінь.

    Після завершення обряду умивають людини освяченою водою, а в окрему чашу з рідиною розбивають використане яйце. Отриману масу виливають в унітаз або раковину, а яєчну шкаралупу закопують на пустирі. Досить 1-3 обрядів, щоб позбутися від негативного впливу.

    За допомогою яйця усувають сильну порчу. Ритуали здатні очистити енергетику потерпілого і повернути людині радість життя. Перед проведенням обрядів переконуються, що заклинатель готовий, так як запорукою ефективності ритуалів стануть бажання і віра.