Головна » Змови і Заклинання » У чому допомагає молитва Іоанну крондштатського і як її читати

    У чому допомагає молитва Іоанну крондштатського і як її читати

    Молитва Іоанну Кронштадтському допомагає в тому, в чому широко був відомий свята людина. Перш за все це цілительство, а потім вже рада, допомога, можна навіть сказати пророкування. Про що моляться Іоанну Кронштадтському? З молитвою звертаються, коли не ладиться зі здоров'ям, або терміново потрібна удача в якому-небудь справі. Тому що він зцілює нас не тільки фізично. Він допоможе "зцілити" справи, які не ладяться, або налагодити ваш душевний стан. Надати удачі і врятувати від гріха.

    Святий праведний Іоанн Кронштадтський

    Ти ж, отче праведний, ти велику сміливість перед Господом і співчуття до ближніх маючи, умоли всещедрий Владику світу, так пробавіт милість Свою на нас і потерпить неправд нашим, не знищить нас гріхи наші, але час на покаяння милостиво нам дарує.

    Про святче Божий, допоможи нам віру Православну непорочно дотримати і заповіді Божі побожно зберегтися, та не володіє нами всяке беззаконня, нижче осоромиться Правда Божа в неправдах наших, але нехай сподобимося досягти кончини християнської, безболезненния, непостидния, мирних та й Тайн Божих прічастния.

    Ще молимо тебе, Отче праведний,, про їжака Церкви нашої Святій до кінця віку затвердженої бити, Батьківщині ж нашому світ і перебування випроси, від будь-якого лиха збережи, і тако народи наші, Богом зберігати, в однодумності віри і життя в усякій побожності та чистоті, в ліпоту духовного братства, тверезості і злагоді свідчать: яко з нами Бог! У Ньому ж і рухаємося і існуємо, і перебуватимемо на віки. амінь.


    Читаючи її в найважчі моменти життя, завжди можна розраховувати на заступництво святого людини. Головне, тільки не забувайте, що життя потрібно вести праведне, вірну, намагаючись не піддаватися всіляким спокусам, які можуть збити вас зі шляху. Немає кращого образи для святого покровителя, ніж людина, яка залишила праведний шлях.

    Молитва Іоанну Кронштадтському від пияцтва

    Молитва Іоанну Кронштадтському від пияцтва часто вимовляється жінками, які вже втомилися боротися з пороками своїх чоловіків. Адже пияцтво, або алкоголізм - страшна напасть, здатна отруїти існування як п'яниці, так і всім, хто навколо. Свята людина, святий цілитель Іоанн Кронштадтський, допоможе і при цьому, глибоко душевному, недугу.

    Адже пияцтво - теж зло болюче. Недуга, який лікувати набагато складніше, ніж звичайні, тілесні хвороби. Алкоголік просто не здатний взяти над пияцтвом контроль. Як він не може контролювати застуду, грип, або ангіну. Він зможе їх подолати тільки за допомогою спеціальних препаратів. Ось і молитва - один з них. І один з найефективніших. Адже в її склад входять не хімічні компоненти, а чиста віра, та божа допомогти. Так що не варто турбуватися про побічні ефекти.

     Господи, зглянься милостиво на раба Твого (ім'я), спокушені лестощами утроби і плотського веселощів. Даруй йому (ім'я), пізнати солодкість утримання в пості і виникають від нього плодів Духа. амінь.


    Для допомоги необхідно взяти ту їжу, яку ви збираєтеся подавати п'яниці. Прочитайте молитву тричі, не забуваючи здіймати руки над їжею. Після чого можете подавати йому тарілку - благодатна сила потрапить в нього разом з обідом. Робити так потрібно не більше 2 разів на день, адже краще не зловживати допомогою святої людини. Таке потурання може принести кепські плоди.

    Скільки днів слід читати цю молитву - в залежності від занедбаності випадку, і від того, наскільки сильно ви вірите в допомогу понад. У будь-якому випадку не розраховуйте на моментальну допомогу, адже тут, як і з будь-якою хворобою - потрібно деякий час. Головне, не втрачайте віру в себе і в те, що небесні сили вам допоможуть.

     Молитва Іоанну Кронштадтському про зцілення

    За життя Іван був відомий як великий цілитель. Навіть після смерті він продовжує допомагати людям, за допомогою своїх ікон, мощей. І молитви Іоанну Кронштадтському про зцілення здатні допомогти. Так що звернеться до його чудодійну силу може кожен стражденний. Так, звичайно, якщо просити про його заступництво у мощей, то допомога буде сильніше.

    Але коли немає іншого вибору - молитва відмінно підійде. Возносьте її над хворим і нехай він вимовляє її разом з вами при кожному прийомі ліків. Навіть тих, які вам виписав лікар. Між собою вони не конфліктують, так що ніяких ускладнень для стану хворого не буде. Яку ж молитву потрібно вимовляти?

    Слава Тобі, Господи Ісусе Христе, Сину Єдинородний безпочаткового Отця, Єдиний зціляв усяку недугу і всяку язю в людях, яко помилував мяесі грішного і позбавив Єсимов від хвороби моєї, чи не допустивши їй розвинутися і він убив мене за гріхи мої.
    Даруй мені відтепер, Владико, силу твердо творити волю Твою на спасіння душі моєї окаянної і на славу Твою з безначальним Твоїм Отцем і єдиносущним Твоїм Духом, нині і повсякчас, і на віки віків. амінь.


    Святий Іоанн Кронштадтський і молитва йому здатна допомогти навіть в самих запущених, найзловісніших випадках. Навіть тоді, коли, здається, вже більше нічого не допоможе. В цьому його сила. Показувати, що надія не мертва, навіть коли все навколо валиться, а людиною заволодіває розпач. Приклоніть коліна, прочитайте молитву. Ось побачите - вам тут же полегшає.

    Це засіб, випробуваний багатьма поколіннями людей, які помітили чудодійну силу подібних молитов. Тим більше що якщо згадати житіє святого, можна знайти там безліч підтверджень того, що немає безвихідних ситуацій. Іоанн з самого народження боровся за своє життя. Він ріс маленьким і кволим хлопчиком, якому не давалися науки. А закінчив життя відомим і святою людиною, який зробив багато корисного всьому людству.

    Іоанн Кронштадтський - в чому допомагає святий, акафіст та канон

    Як уже писалося вище - до цього святого звертаються тоді, коли потрібна "зціляє" допомогу, і неважливо, чого це стосується. Головне, тільки, щоб помисли були чисті. І намагайтеся якомога рідше звертатися до допомоги святого людини, якщо справа стосується виключно моральних інтересів. Допомога зверху в таких справах може взагалі не прийти, якщо ваша мета - виключно нажитися матеріально. Так що будьте обережні і перед зверненням до святого уважно досліджуйте себе і свою душу. Які інтереси ви перед собою ставите? Чи не закрався чи в вашу душу егоїзм? Один з головних гріхів - грошолюбство, навіть якщо прохання буде про якісь речі, а не про гроші безпосередньо.

    Якщо потрібно залучити удачу, або вигнати з життя темну смугу - необхідно звернутися до кількох коротким молитвам, які закликають на допомогу святе обличчя. Перша з них - тропар Іоанну Кронштадтському, який часто можна почути в церквах і храмах під час релігійних піснеспівів.

    Православния віри поборниче, землі Російської печальніче, пастирем правило і образі вірним, покаяння і життя у Христі проповіднику, Божественних Тайн побожний служителю і сміливий про людех молітвенніче, отче праведний Івана, цілителя і предивний чудотворче, граду Кронштадту похвало і Церкви нашея прикраса, молі Всеблагого Бога уміріті світ і врятувати душі наша.


    І закінчувати таку молитву краще Величанням Іоанну Кронштадтському. Таке звернення допоможе закріпити потрібний результат. Так, можна і без нього, але мало хто радить йти на такий крок. Краще витратити зайві пару секунд і закінчити спів так, як потрібно.

    Величаємо тя, святий праведний отче наш Івана, і шануємо святу пам'ять твою: ти бо молишся за нас Христа, Бога нашого.


    А якщо потрібно привернути увагу святого, якщо з'їдають таємні страхи і тяжкі труднощі, то потрібно використовувати два дуже масштабних піснеспіви. Такі найчастіше можна почути від професійних священиків, які знають його напам'ять. це Акафіст Іоанну Кронштадтському і Канон Іоанну Кронштадтському.

    акафіст:

    Обраний угоднику і преславний чудотворче,
    отче праведний Івана, граду Кронштадта преславне прикраса!
    Ти, від младенства Христу последуя, співрозп'яття Йому возжелел есіі, життя твою в Ньому затвердивши, дар чудес від Бога прийняв ти
    і словом живоносним всіх наситив єси.
    Ми ж, недостойні, вдячно взиваємо до тебе:
    Радуйся, Іоане, землі Російської молітвенніче предивний.


    канон:

    Пісня переможну напуваємо вси Богові,
    Творця чудова чудеса силою могутньою
    і врятував Ізраїля, яко переселився.


    До таких речей краще підготується. Вони дуже складні, як для запам'ятовування, так і для прочитання. Тим більше, найкраще вимовляти їх не самостійно, а за допомогою добрих друзів або рідних. Тих, хто готовий допомогти вам абсолютно безоплатно. І тих, у кого в серці жевріє віра в Бога нашого, Ісуса Христа і святу допомогу Іоанна Кронштадтського (читайте його біографію).

    Якщо все-таки сумніваєтеся, то зверніться за допомогою до місцевого священика. Він спробує розповісти вам, як найкраще провести це спів, або запросить на службу, де воно буде вимовлено. Головне - не переоцінюйте своїх сил. Якщо з'явиться хоча б частину сумніву, то краще не проводите таких масштабних речей. Всього лише одна помилка, і все доведеться починати спочатку. Так що проведіть велику підготовку, постарайтеся відчистити від невпевненості. Нехай віра в божественне пройде через вас, подарує відчуття благоденства.

    Молитви Іоанну Кронштадтському допоможуть кожному, хто цього потребує зцілити своє тіло, душу, або поправити те, як йдуть його справи. Вони додадуть впевненості, допоможуть повернути добру вдачу. Вони рятують від гріховного спокуси, допомагаючи зберегти невинну чистоту своєї душі.