Головна » Змови і Заклинання » Змови і молитви на повернення коханого - не дайте негараздам ​​зруйнувати ваше щастя

    Змови і молитви на повернення коханого - не дайте негараздам ​​зруйнувати ваше щастя

    Якщо змови на повернення улюбленого здаються вам занадто агресивним впливом на його особистість, ви можете вдатися до молитви. Це найдавніший спосіб, який може сильно вплинути на ваше життя. На відміну від любовних привороту, від молитов не буває ніяких негативних наслідків, це кращий варіант для віруючий людей.

    Молитися треба щиро, від душі. Беземоційний і бездумне повторення молитви не має сенсу. Також вам потрібно знати хоча б щось про тих, кому ви молитеся. Ви повинні вірити в те, що вашу молитву чують ті, кому вона адресована. Це можна візуалізувати, наприклад, при молитві певного святому представляйте його лик.

    Молитися можна в будь-який час. Особливо добре молитви допомагають тоді, коли дійсно важко, накочує стан відчаю і самотності. Постарайтеся зрозуміти, чому вас кинули, і визнати свої помилки. Покайтеся, якщо ви дійсно винні в вашому розриві з коханою, тоді молитва обов'язково подіє.

    молитва Святим Петру та Февронії завжди допомагає тим, хто щиро вірить в її дію. Це покровителі шлюбу і сім'ї, і молитися їм можна не тільки для того, щоб повернути чоловіка, а також при будь-яких проблемах в стосунках пари.

    Текст молитви:

    Княже Петро, ​​та свята Февронія! Чудо творять, людям догоджав, в ноги вам вклоняюся. Молюся, на милість вашу сподіваючись. Про мене, рабу Божу, помоліться Господу нашому. Попросіть його про милість до мене, нехай поверне мені надію, та віру з любов'ю! Чи не дайте мені одну, поверніть мені улюбленого мого, раба Божого (ім'я). амінь.

    Молитва Святий Матрони Московської допомагає тим, хто дійсно хоче створити сім'ю з людиною, з яким на даний момент знаходяться в сварці.

    Матронушка-Матінка, молитву до неба принесеш! Нехай повернеться до мене, рабу Божу (ім'я) раб Божий (ім'я)! Нехай дитя у нас народиться в шлюбі святом! Очисти душу його і серце від думок лихих. Дай йому згадати про любов мою, бодай побажати миру і доброти мені. Приведи його душу до мене, щоб не нудьгував він, щоб я не сумувала. Дай йому переконатися в любові моїй і в щасті зі мною. амінь.

    Існують також і інші покровителі любовних уз. Ліліт описувалася шумерами як початкова богиня, яка хотіла тільки щастя і благополуччя свого народу, але сама не була щаслива ніколи. Пізніше її образ був наділений демонічними рисами. Деякі джерела називають її дружиною Адама - першого чоловіка на землі, а деякі - дружиною Сатани. Її вважають і матір'ю вампірського племені, і духом-вбивцею дітей. Про Ліліт немає точної інформації, вона - це таємниця.

    Читаючи молитву Ліліт, треба вірити в те, що вона вас чує. Постарайтеся говорити від душі і зосередитися на своїх емоціях від втрати коханого, коли будете читати:

    Богиня Ліліт, велика і владна!
    Відчуй тугу мою і горе,
    Біль моєї душі уймі!
    Молю тебе, поглянь на мене, Богиня Велика!
    Прошу тебе про допомогу!
    Поверни мені улюбленого мого!
    Нехай моє життя знову наповниться щастям і красою,
    Щоб я заново могла подарувати йому обійми!
    Прожени геть печаль і смуток з душі моєї.
    Ліліт, Велика, почуй моїх благань нещасним, до тебе відправленим!

    Змова, щоб повернути коханого, на дощ

    Ця змова допоможе не тільки повернути коханого, але і воскресити старі почуття. Потрібно дочекатися, поки піде дощ. Час доби і фаза місяця можуть бути будь-якими. Відкрийте вікно і говорите:

    Як вода з неба капає, так і Божий раб (ім'я) нехай на мене ридає.
    Як по склу дождинка стікає, так і улюблений нехай мене не забуває.
    Як в решето води не зібрати, так і любов нашу нікому не зламати.
    Ключ. Замок. Мова.
    амінь.

    Говорити треба три рази. Після проголошення змови закрийте вікно і перехрестився.

    Змова на повернення коханого чоловіка в сім'ю


    Ця змова допомагає тим, чий чоловік пішов до коханки. Це дуже дієвий метод навіть в тому випадку, коли ви вже не живете разом. Головне, щоб у вас збереглося обручку від цього шлюбу. Підходить тільки ваше кільце, кільця матері або подружок тут не допоможуть. Також потрібна свята вода - велику склянку.

    Заздалегідь дізнайтеся ім'я своєї суперниці, зазвичай це нескладно.

    Кільце покладіть в стакан зі святою водою і починайте на неї змову на повернення улюбленого:

    Як водиця з колечка вінчального зверху заходила, знизу виходила,
    Так і чоловік мій наречений раб Божий (ім'я) від раби Божої (ім'я) вийде, а до мене зайде.
    Слово сказано, що сталось. амінь.

    Тепер вам треба випити всю воду в склянці за сорок ковтків, не перериваючись і не відволікаючись. Кільце зі склянки дістанете, коли вип'єте воду.

    Цвинтарний змову на повернення улюбленого

    Змови на кладовищі завжди славилися своєю ефективністю. Справа в енергетиці, кладовище - одне з найсильніших місць.

    Для того, щоб зробити змову на повернення коханого, вирушайте на кладовищі до полудня. Вам доведеться чекати, поки пройдуть найостанніші на цьому кладовищі похорон за день. Якщо похорону в цей день не було, значить, доведеться приходити в інший день. Потрібно, щоб пройшла хоча б одна похоронна процесія.

    На кладовищі йдіть із заготовленими заздалегідь насінням чорних бобів. Це один з найстаріших сортів бобових культур. Рослина іноді називають російськими бобами, оскільки поширені такі боби на півночі Росії.

    Коли похорони закінчаться, а люди розійдуться, підійдіть до свіжої могили. Посадіть прямо на ній чорні боби з такими словами:

    Судний день буде приходити,
    Господь почне долі вершити.
    Воскресить і пробачить всіх померлих,
    Від останнього до першого.
    Нехай і раб Божий (ім'я) мене простить.
    І нехай любов його воскресне.
    Як сказано, так і буде.
    амінь.

    Після цього відразу ж йдіть додому. Не можна озиратися і розмовляти з кимось.

    Заклинання на повернення коханого чоловіка на мосту

    Це заклинання на повернення улюбленого діє тільки в тому випадку, якщо ви з цією людиною вінчалися. Воно поверне вашого чоловіка назад у сім'ю і змусить забути вашу суперницю. Добре, якщо ви так підгадати час, щоб коли ви читали заклинання, він був би з розлучницею.

    Ідіть на міст і встаньте на ньому так, щоб знаходитися посередині споруди. Міст потрібен такий, щоб з'єднував два береги водойми. Читайте заклинання і йдіть додому:

    Богородиця-матінка по мосту йшла,
    Долю людей в руках несла.
    По мосту йшов Ісус Христос,
    Свій хрест важкий на собі ніс.
    Богородице, діва Марія,
    Синові Божому благання донеси,
    З чоловіка думки лихі прожени!
    Справа моє святе, слово моє непросте.
    амінь!

    Пам'ятайте, що молитви ніколи не обернуться на шкоду, як і добрі змови. Якщо ваша прохання справедлива, і ви були жорстоко ображені долею - Всесвіт обов'язково дозволить вам спробувати щастя з коханим заново.