Головна » Змови і Заклинання » Змови і молитви на всі випадки життя вбережуть від неприємностей

    Змови і молитви на всі випадки життя вбережуть від неприємностей

    Існує велика кількість молитов, який використовують для захисту від пристріту, псування, зняття негативних програм. Кожна з них сильна по-своєму і дійсно здатна допомогти тим, хто потребує допомоги. Є окрема категорія змов, які можна використовувати щодня. Сюди відносяться молитви про захист будинку, близьких, позбавлення від недуг, позбавлення від поганих думок інші. Дані змови ви можете використовувати кожен день. Бажано читати їх вранці, як тільки встали. Вони принесуть впевненість в тому, що день складеться добре, що ви перебуваєте під надійним захистом панове і під покровом святих.

    Благання про Господню захисту

    Молю тебе, Боже, творець всього існуючого на Землі, молю тебе душу мою від смерті і гниття зберегти. Дай силу крові моєї, щоб будь-які погані впливу покинули мене і отримала я щит від впливів прийдешніх. Збережи від очі мене чорного, мови лихий. Щоб не отруїли вони душу мою, не розбили серце моє, бо розкрита тільки перед тобою, Боже. амінь.

    Змова на світ в будинку

    Перш ніж читати цю змову, необхідно насипати в ліву руку трохи маку, а в праву взяти запалену воскову свічку, яка була освячена в церкві. Підійдіть до вікна, перехрестите кімнату і скажіть:

    Сила природи сяйвом і дивом божественним насититися. Іменем Бога нехай відіб'ється все зло від свого дому, господня сила врятує мене від нього. Нехай покинуть будинок мій все прикрощі та негаразди на століття, коли зерна маку сюди благої дух пріклічут. Відкриється тут священний джерело, принесе він благодать, стануть стіни обителі моєї надійним захистом від будь-якого нечистого.

    Молитва від настання біди

    Господь мій, молю тебе руками своїми, горе забрати від мене, раби твоєї (ім'я). Закрий виглядом своїм від сили чорної, образи, щоб серденько моя зазнала дрижання від диких страждань, від яких дасть мені захиститися Боже. Світло твій мій шлях тепер висвітлює. Нехай біль піде, нехай шторм не несе мене, дощ не заллє, ніякі труднощі не гублять, поки я під покровом твоїм. Дякую тобі, Боже, за силу твою, всесильна вона і дає вихід з будь-якого випробування. амінь.

    Якщо ви відчуваєте, що незабаром трапиться якась біда чи вам тривожно на душі, то читайте таку молитву 3 рази на добу. І Господь обов'язково відведе біду.

    Змова від пристріту

    Існує велика кількість різних змов від пристріту. Якщо розумієте, що навколо є недоброзичливці, які здатні завдати сильного енергетично шкоди, то обов'язково хоча б кілька разів на тиждень читайте цю молитву і зможете захистити себе від негативного впливу. Перш ніж читати молитву візьміть ємність з чистою водою. Було б добре, якщо попередньо набрали цю водицю в храмі. Розмістіть посудину з рідиною так, щоб в неї потрапляли сонячні промені і скажіть:

    Боже мій, даруй силу воді, щоб захистила вона мене від будь-якого негативного впливу. Пішли мені захист Великого духу свого через воду, наповнену світлом. Хай буде це твоїм благословенням. Нехай вплив чорне не торкнеться мене, коли водою тіло своє омою. Друга недобрий очей на мене дивиться, та без шкоди для мене. Бо захищений я твоєю силою. амінь.

    Читайте більше змов від пристріту.

    Молитва за здоров'я

    Нерідко недуга може наздогнати людину раптово. Тому потрібно заздалегідь захистити себе від хвороб і озброїтися допомогою Вищих Сил, щоб зуміти подолати будь-яку недугу. Для цього вам необхідно один раз в тиждень читати просту молитву за здоров'я. Робити це потрібно від чистого серця.

    Боже мій, Всевишній, молю про захист твоєї. Омий мене, рабу Божу (ім'я) теплом своїм, тільки з підмогою Всевишнього прийде зцілення. Доторкнися до мене силою своєю чудотворною, благослови мій шлях до порятунку, одужанню, зцілення, даруй моєму тілу здоров'я, духу - свободу, а серцю - бальзам Божественний. Нехай хвороба піде, силушка прибуде, рани затягнуться душевні і тілесні. Почуй поклик, Господь. Слава і шана силі твоєї. амінь.

    Читайте більше змов на здоров'я.

    Змова на молодість

    Кожна жінка хоче бути молодою, привабливою і красивою. Попросити зберегти молодість ви можете у Бога. Зробити це можна за допомогою простої молитви:

    Душа дівоче молить для тіла свого у тебе Господи молодості і бажаною краси, густого волосся, чистої шкіри, обличчя білого. Живою водою, Боже, омою шкіру обличчя мого. Господи, допоможи мені, бо немає руки сильніше. амінь

    Читайте більше змов на красу.

    Змова на удачу на кожен день

    Якщо вам часто не щастить і ви хочете, щоб фортуна посміхнулася вам, повторюйте кожен день по сім разів цей простий змову. Необхідна буде свічка і кільце, яке часто носите. Покладіть кільце перед свічкою і скажіть:

    О Боже, нехай прийме даний насичення духом душа моя, на час зіллється з божественною силою. Нехай світло господній доторкнеться в душі моїй, сем дивом світло і добро увійдуть в мене. Стану світлом наповнена Господньому, твої торкання змінять життя мою. амінь.

    Пам'ятайте, везіння залежить не тільки від того, читали ви змова чи ні. Це лише додаткова допомога. Тому, якщо ви сьогодні не зверталися до Бога з благанням, це не означає, що він не стане допомагати вам. Вірте в те, що він завжди з вами і допомагає незалежно від того, як часто ви до нього звертаєтеся.

    Читайте більше змов на удачу.

    Змова від шкідливих звичок

    Якщо ви, або хто-небудь з ваших близьких, страждає від поганих звичок (алкоголізм, куріння, наркотична залежність), то необхідно кожен день рано вранці проводити невеликий обряд, який допоможе людині позбутися шкідливої ​​залежності. Поставте церковну воскову свічку, запаліть її і поставте перед собою склянку з водою. Після цього скажіть тричі:

    Чи дійдуть слова мої до всесильного Господа нашого. Тривогою паче не буде наповнений новий шлях, бо ти не покинеш раба свого, на вірну смерть. Любов до життя повернеться, бо є майбутнє. Ріка життя ще не висохла, і ніщо не дасть мені піддатися спокусі. Позбудеться (ім'я) від божевілля самоотруєння відтепер. І ти Господи, даси сил боротися зі спокусою земним, бо тільки твоя сила здатна допомогти мені (йому / їй). амінь.

    Змови на всі випадки життя допоможуть вам знайти душевний спокій, божественну допомогу і пройти всі труднощі, які будуть на вашому життєвому шляху. Не бійтеся звертатися з благанням до Господа, бо він завжди зрозуміє, пробачить і допоможе у всіх земних справах.