Головна » Змови і Заклинання » Заручитися допомогою Господа допоможуть благодатні ікони

    Заручитися допомогою Господа допоможуть благодатні ікони

    Багатьом людям з самого дитинства вселяють, що все в житті залежить від удачі, прихильності вищих людей і особистих якостей. Ну чому тоді навіть у того, хто все робить (здавалося б) ідеально, можуть виникати проблеми: їх зраджують, обманюють, звільняють з роботи.

    Біди всіх людей полягають в тому, що вони намагаються побудувати своє щастя і благополуччя на таких тимчасових речах, які все одно пройдуть. Саме тому основою людського існування повинна бути вічна, чиста основа.

    Наше життя - це швидкий потік, метушня і часто у нас немає часу для того, щоб зупинитися і подумати, хто ж насправді є надійною опорою, підтримкою і основою нашого життя? Ця головна опора - Господь.

    Депутат і чемпіон світу з боксу Микола Валуєв, замовив мірну ікону для сина

    Саме божественна допомога дає сили, бажання жити далі. Джерело справжньою благодаті - це Бог, а чудотворні намолені ікони дозволяють передати людству цю благодать.

    За допомогою благодатних намолених ікон ми стаємо ближче до Господа. А з його допомогою ми стаємо щасливішими, мудрішими, успішніше. Усвідомлення того, що поруч з нами знаходиться найпотужніший образ, який допомагає наповнитися цією благодаттю, значно збільшує і зміцнює людську віру.Намолені ікони допоможуть:

    • зцілитися, зміцнити здоров'я;
    • повернути гармонію в сім'ю, приміряти подружжя, родичів;
    • позбутися від проблем в робочій сфері;
    • повернути душевний спокій;
    • навчитися радіти простим речам, які відбуваються кожен день.

    Як намаліваются ікони?

    "Все ікони чудотворні, але щоб чудотворіння стало реальним воно повинно зародитися насамперед в серці людини. Слід з вірою день за днем ​​молитовно припадати до тих святих угодників Божих, котрі зображені на них. Так святі ікони поступово" намаліваются "і стають чудотворними реліквіями. "

    Священик Михайло Батуев

    Насправді намолено ікону вельми непросто. Для того, щоб це вийшло, важливо бути дуже віруючим і сильним духовно людиною. Зазвичай для того, щоб намолено ікону для конкретної людини необхідно від 1 до 2-х тижнів протягом довгих годин читати славослів'я над образом.

    Люди вірять, що в створенні ікони бере участь не тільки сам майстер, а й Святий Дух. Саме тому кожна ікона може стати чудотворною. Тільки в це потрібно вірити і невпинно щиро молитися.

    Найбільш відомі благодатні намолені ікони:

    • Козельщанская ікона Божої Матері (Козельщанський жіночий монастир);
    • "Трійця" (іконописець преподобний Андрій Рубльов);
    • ікона Святителя Юліана Кеноманійского (Свято-Покровський Михайлівський жіночий монастир м Кам'янське).

    Як підібрати потрібну благодатний ікону?

    На жаль, не у кожної людини вистачить сил і знань правильно намолено ікону. Тому, на допомогу приходять люди сильні духовно і щиро віруючі в силу Господа Бога. Наприклад, серед таких людей - Марфа Іванівна.

    Марфа Іванівна

    Більшу частину свого життя вона провела в монастирі, старанно молячись за спасіння душ людських. Тільки в 2001 році жінка повернулася в своє рідне Краснодарський край. До цього часу у Марфи вже проявився божественний дар. Незважаючи на те, що у Марфи на сьогоднішній день вже слабке здоров'я, бачить і чує вона погано, жінка не може відмовити тим, хто до неї звертається і продовжує допомагати всім.

    Марфа Іванівна чиста душею, щиро бажає допомогти кожному і тому, як тільки намоленная нею ікона потрапляє в руки людині, йому в найкоротші терміни стає легше і життя його змінюється в кращу сторону. Час, необхідний для намаліванія ікони, залежить від того, наскільки складна ситуація у вас.

    Крім цього вже підготовлену Марфою ікону слід взяти до церкви і ще раз самостійно на намолено її. Для цього потрібно з щирою молитвою звернутися до Господа, покаятися в своїх гріхах і попросити його бути вашим захисником і заступником.

    Якщо ви розумієте, що на ваші плечі звалилося дуже багато проблем, не ігноруйте їх. Ви можете прийти до Марфи Іванівни за підтримкою. Не приховуйте свій біль, страхи, розкажіть все, нічого не приховуйте.

    Марфа сама, спираючись на вашу історію, підбере ікону, яка підійде саме вам. Після цього, вона підготує текст молитви, який необхідно вам читати, підкаже, скільки свічок необхідно ставити перед образом, скільки разів відвідувати церкву і чи варто постити.

    Пам'ятайте, світ не закінчується на тому, що може бачити кожна людина. З божественної допомогою ваше життя дійсно стане краще, а благодатна намоленная Марфою Іванівною ікона допоможе притягти в ваше життя дивовижні і прекрасні події.